MCU INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Publicacions del CDT / Col·leccions digitals / El Eco de las Voces

El Eco de las Voces


logoElEco.jpg

El llarg centenar d’estampes sonores que s’hi recullen volen homenatjar les magnífiques generacions d'actors que, des dels anys seixanta i fins a entrats els vuitanta, van poblar els nostres escenaris (María Guerrero, Comedia, Español, Zarzuela, Corral de Almagro,...).

I tot això gràcies a que als fons del CDT s'han conservat, entre molts altres fragments de memòria escènica, el registre sonor de prop de dues-centes representacions del millor teatre i més de mil veus d’actors que formen part substancial de la història de la nostra escena i de la dels seus professionals. Això vol ser el començament d’una gran Fonoteca del teatre espanyol, convertida no només en una arca d’emocions per als aficionats o en una magnífica eina per a l’ensenyament de la nostra llengua, sinó sobretot en un gran patrimoni per a actors incipients o per a altres professionals, que podran aprofitar i gaudir d’una magnífica càtedra d’interpretació.

Obre El Eco de las Voces

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Accions del document

Relacionats
Col. leccions digitals

Oferim tres col·leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.

Teatro para ti

Un producte àgil, dinàmic i atractiu on trobar diferents eines educatives, destinades a l’estudi de les obres incloses al currículum de formació secundària.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que persegueix la innovació en el seu format i continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.