MCU INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Publicacions del CDT / Recerca / Documentos para la Historia del Teatro Español

Documentos para la Historia del Teatro Español


logoDocumentos1.jpg

El CDT presenta un projecte de recerca que busca la innovació en el seu format i en els seus continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotos, vídeos, cartells,...) i organitzats per seccions per accedir-hi més fàcilment, que aniran desgranant amb fidelitat i de manera atractiva la història del nostre teatre durant els últims seixanta anys.

Documents per a la Història del teatre espanyol és un projecte de recerca que vol convocar tots els amants del teatre; per suposat, als investigadors, estudiants i estudiosos, que hi trobaran dades precioses per als seus treballs, però també als professionals de l’escena, tant presents com futurs, que trobaran pas a pas les immediates arrels històriques del seu ofici. Així mateix, també és útil per a periodistes i crítics, que obtindran fonts fiables per a la seva tasca. Sense oblidar tants aficionats al teatre que podran trobar, com en un vell àlbum familiar, la petjada de tants noms mítics, de tantes anècdotes instal·lades en la memòria individual o col·lectiva.

Obrir Documentos para la Historia del Teatro Español

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Accions del document

Relacionats
Col. leccions digitals

Oferim tres col·leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.

Teatro para ti

Un producte àgil, dinàmic i atractiu on trobar diferents eines educatives, destinades a l’estudi de les obres incloses al currículum de formació secundària.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que persegueix la innovació en el seu format i continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.