MCU INAEM
Buscar en nuestras Bases de datos y Catálogos
Inicio > ca > Publicacions del CDT > Recerca > Documentos para la Historia del Teatro Español

Documentos para la Historia del Teatro Español


logoDocumentos1.jpg

El CDT presenta un projecte de recerca que busca la innovació en el seu format i en els seus continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotos, vídeos, cartells,...) i organitzats per seccions per accedir-hi més fàcilment, que aniran desgranant amb fidelitat i de manera atractiva la història del nostre teatre durant els últims seixanta anys.

Documents per a la Història del teatre espanyol és un projecte de recerca que vol convocar tots els amants del teatre; per suposat, als investigadors, estudiants i estudiosos, que hi trobaran dades precioses per als seus treballs, però també als professionals de l’escena, tant presents com futurs, que trobaran pas a pas les immediates arrels històriques del seu ofici. Així mateix, també és útil per a periodistes i crítics, que obtindran fonts fiables per a la seva tasca. Sense oblidar tants aficionats al teatre que podran trobar, com en un vell àlbum familiar, la petjada de tants noms mítics, de tantes anècdotes instal·lades en la memòria individual o col·lectiva.

Obrir Documentos para la Historia del Teatro Español

Actualmente no hay elementos en esta carpeta.

Acciones de Documento
Relacionados
Colecciones digitales

Ofrecemos tres colecciones de documentos, audios, caricaturas y fotografías, de gran utilidad para los profesionales y estudiosos y también de un gran atractivo para todos los amantes de las artes escénicas.

Teatro para ti

Un producto ágil, dinámico y atractivo donde encontrar diversas herramientas educativas destinadas al estudio de las obras incluidas en el curriculum de enseñanza secundaria.

Documentos para la Historia del Teatro español

El CDT presenta un proyecto de investigación que busca la innovación en su formato y en sus contenidos: miles de documentos digitalizados (prensa, fotos, vídeos, carteles...) organizados por secciones para un más fácil acceso.

Revista Digital de la Escena

Una síntesis de la múltiple realidad escénica en nuestro país. Una realidad contenida en fichas, fotografías, textos, enlaces y documentos audiovisuales que son resumen de cientos de horas de grabación donde plasmar con amplitud el panorama teatral español.

Buscando
Detener la búsqueda