INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Més recursos / Teatre accessible

Teatre accessible

Teatro.es · Recursos · Teatre accessible · Portal CDT

ilustracionTeatroSinBarreras.gif

 

Enregistraments complets de muntatges del nostre teatre recent, adaptades per a persones amb discapacitat sensorial d’ordre visual i/o auditiu mitjançant versions amb autodescripcions, subtitulats amb llengua de signes.

Teatre Accessible en TEATROTECA.

“Teatre sense barreres” és un projecte divulgatiu que té un objectiu social clar: fer del nostre teatre una realitat més accessible a l’entorn de la discapacitat i que l’any 2015 s’ha incorporat al Projecte Teatre Accessible, que ha comptat amb la col·laboració de:

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Accions del document

Relacionats
Teatro para ti

Un producte àgil, dinàmic i atractiu on trobar diferents eines educatives, destinades a l’estudi de les obres incloses al currículum de formació secundària.

Col. leccions digitals

Oferim tres col·leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.

Obres en streaming

Aquí podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.