INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Més recursos / Teatre per a tu

Teatre per a tu

Teatro.es · Recursos · Teatre per a tu · Portal CDT

ilustracionteatroParaTi_2.gif


La sèrie Teatre per a tu està formada per un conjunt de materials didàctics intenten apropar el teatre a l'Ensenyament de Secundària. Aquests materials han estat preparats sobre la base de les grans obres dramàtiques que s’inclouen als actuals plans d’estudi. Per a aquesta primera entrega, hem seleccionat Historia de una escalera, d’Antonio Buero Vallejo, com una de les mostres més representatives del teatre espanyol de la postguerra. Progressivament, s’aniran incorporant altres obres mestres del teatre espanyol, com ara La Celestina, La vida es sueño, El sí de las niñas, Don Juan Tenorio, Tres sobreros de copa,...

 

 

ico_Video_HistoriaDeUnaEscalera.jpg

TEATRE PER A TU· VOL. 1

Historia de una escalera
d'Antonio Buero Vallejo

Ens apropem a la vida i obra de Bueno Vallejo i a aquest text fonamental mitjançant testimonis, documents i escenes de la pròpia obra prestada d'una producció del Centro Dramático Nacional.

Veure vídeo

Accions del document

Relacionats
Col. leccions digitals

Oferim tres col·leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.

Teatre accessible

Enregistraments complets de muntatges del nostre teatre recent, adaptats per a persones amb discapacitat sensorial d’ordre visual i/o auditiu.

Obres en streaming

Aquí podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.