INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Serveis / Atenció a usuaris

Atenció a usuaris

fotoAtencionaUsuarios1.jpg

 

El servei d'atenció als usuaris et permet realitzar consultes sobre qualsevol tema relacionat amb el teatre i el circ a Espanya, ja sigui de manera presencial a la nostra sala d'usuaris, o bé remotament per correu electrònic, gràcies al personal especialitzat que atendrà les teves sol•licituds.

 

Serveis del CDT a disposició dels usuaris

Consulta
fotoConsulta1.jpg
Contacta amb nosaltres per accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com als serveis de reproducció i préstec.

Vés a la Consulta

Sala
fotoSala1.jpg
La nostra sala de recerca compta amb equips informàtics multimèdia i cabines audiovisuals. Aquí pots consultar qualsevol tipus de fons del CDT.

Vés a la Sala

Préstec
fotoPrestamo1.jpg
Per accedir al préstec de llibres i enregistraments es necessari estar donat d'alta a la Base de Dades d'Usuaris del CDT.

Vés al Préstec

Reproducció
fotoReproduccion1.jpg
El CDT posa a disposició dels seus usuaris la reproducció dels documents que actualment es troben en els seus fons.

Vés a la Reproducció

Carnet de soci
fotoCarne1.jpg
Si vols accedir a alguns dels serveis bàsics que t'ofereix el CDT, has d'estar registrat com a usuari o investigador.

Vés al Carnet

Accions del document

Relacionats
Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que persegueix la innovació en el seu format i continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Don Galán

La documentació i la recerca es donen la mà a Don Galán, la revista audiovisual de recerca teatral del CDT que inclou articles de prestigiosos investigadors.