MCU INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Serveis / Donacions

Donacions

Teatro.es · Serveis · Donacions i llegats · Portal CDT

fotoDonaciones1.jpg


Vols col·laborar amb el CDT?

Si ho desitges, pots col·laborar amb el CDT en l’ampliació del seu fons documental mitjançant la donació de llibres, fotografies, enregistraments, llibres de direcció, programes de mà, cartells i altres documents relacionats amb l’art escènic.


Quins documents resulten d’interès per a les col·leccions del CDT?

Els donants poden entregar qualsevol material bibliogràfic, hemerogràfic, videogràfic, fotogràfic o de qualsevol altre tipus, de la seva propietat, modern o antic, exemplars singulars o biblioteques organitzades.
El Centro de Documentación Teatral té especial interès en rebre documents en qualsevol tipus de suport, especialment els relacionats amb el teatre i el circ espanyols i iberoamericans: obres dramàtiques, textos sobre teoria i tècnica teatral, diccionaris i obres de referència relacionades amb les arts escèniques, textos sobre circ, manuscrits i llibrets teatrals, fotografies d’espectacles, etc. No obstant això, no s’acceptaran donacions que no s’adaptin, per la seva temàtica o nivell de continguts, als objectius de les col·leccions del CDT.

 

  • Abrir formulario de propuesta de Donación o Legado

    Proposta de Donació o Llegat

    Los dos campos de correo son obligatorios
    Para poder obtener respuesta es necesario una dirección de correo válida

    PROTECCIÓN DE DATOS.- A los efectos previstos en el artículo 5 de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre (B.O.E. del 14-12-1999), de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa de que los datos consignados en el presente modelo serán incorporados a un fichero del que es titular el Ministerio de Cultura. Sus datos serán empleados solamente para atender su solicitud/queja/reclamación sobre/del Área a la que se dirige y no serán cedidos ni usados para otro fin diferente. Respecto de los citados datos podrá ejercitar los derechos de acceso, rectificación y cancelación, en los términos previstos en la indicada Ley Orgánica 15/1999 ante el Centro de Documentación Teatral, c/ Torregalindo 10, 28016 Madrid).

Aportació de materials al fons audiovisual del CDT. Els materials seran convenientment tractats i digitalitzats, i se’n farà entrega al col·laborador d’una còpia digital.

Accions del document

Relacionats
Servei d'enregistraments

Sol·licitud d’enregistrament d’espectacles (actualment només a Madrid capital).

Atenció als usuaris

El servei d’atenció a usuaris et permet realitzar consultes sobre qualsevol tema relacionat amb les arts escèniques, ja sigui de manera presencial a la nostra sala d’usuaris, o bé remotament per correu electrònic, gràcies al personal especialitzat que atendrà les teves sol·licituds.

Club del professional

Els professionals de l’escena compten, des d’ara, amb un lloc on compartir les seves trajectòries i projectes, a més de disposar d’un espai propi (“Mi dossier”), on podran completar el seu perfil professional.