MCU INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Inici > ca > Serveis > Donacions

Donacions

Teatro.es · Serveis · Donacions i llegats · Portal CDT

fotodonaciones1.jpg


Vols col·laborar amb el CDT?

Si ho desitges, pots col·laborar amb el CDT en l’ampliació del seu fons documental mitjançant la donació de llibres, fotografies, enregistraments, llibres de direcció, programes de mà, cartells i altres documents relacionats amb l’art escènic.


Quins documents resulten d’interès per a les col·leccions del CDT?

Els donants poden entregar qualsevol material bibliogràfic, hemerogràfic, videogràfic, fotogràfic o de qualsevol altre tipus, de la seva propietat, modern o antic, exemplars singulars o biblioteques organitzades.
El Centro de Documentación Teatral té especial interès en rebre documents en qualsevol tipus de suport, especialment els relacionats amb el teatre i el circ espanyols i iberoamericans: obres dramàtiques, textos sobre teoria i tècnica teatral, diccionaris i obres de referència relacionades amb les arts escèniques, textos sobre circ, manuscrits i llibrets teatrals, fotografies d’espectacles, etc. No obstant això, no s’acceptaran donacions que no s’adaptin, per la seva temàtica o nivell de continguts, als objectius de les col·leccions del CDT.

 

Abrir formulario de propuesta de Donación o Legado Cerrar formulario de propuesta de Donación o Legado Abrir formulario de propuesta de Donación o Legado Cargando ...

Aportació de materials al fons audiovisual del CDT. Els materials seran convenientment tractats i digitalitzats, i se’n farà entrega al col·laborador d’una còpia digital.

Relacionats
Servei d'enregistraments

Sol·licitud d’enregistrament d’espectacles (actualment només a Madrid capital).

Atenció als usuaris

El servei d’atenció a usuaris et permet realitzar consultes sobre qualsevol tema relacionat amb les arts escèniques, ja sigui de manera presencial a la nostra sala d’usuaris, o bé remotament per correu electrònic, gràcies al personal especialitzat que atendrà les teves sol·licituds.

Club del professional

Els professionals de l’escena compten, des d’ara, amb un lloc on compartir les seves trajectòries i projectes, a més de disposar d’un espai propi (“Mi dossier”), on podran completar el seu perfil professional.

Buscando
Detener la búsqueda