INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Serveis / Donacions

Donacions

Teatro.es · Serveis · Donacions i llegats · Portal CDT

fotoDonaciones1.jpg


Vols col·laborar amb el CDT?

Si ho desitges, pots col·laborar amb el CDT en l’ampliació del seu fons documental mitjançant la donació de llibres, fotografies, enregistraments, llibres de direcció, programes de mà, cartells i altres documents relacionats amb l’art escènic.


Quins documents resulten d’interès per a les col·leccions del CDT?

Els donants poden entregar qualsevol material bibliogràfic, hemerogràfic, videogràfic, fotogràfic o de qualsevol altre tipus, de la seva propietat, modern o antic, exemplars singulars o biblioteques organitzades.
El Centro de Documentación Teatral té especial interès en rebre documents en qualsevol tipus de suport, especialment els relacionats amb el teatre i el circ espanyols i iberoamericans: obres dramàtiques, textos sobre teoria i tècnica teatral, diccionaris i obres de referència relacionades amb les arts escèniques, textos sobre circ, manuscrits i llibrets teatrals, fotografies d’espectacles, etc. No obstant això, no s’acceptaran donacions que no s’adaptin, per la seva temàtica o nivell de continguts, als objectius de les col·leccions del CDT.

 

 • Abrir formulario de propuesta de Donación o Legado

  Proposta de Donació o Llegat

  Los dos campos de correo son obligatorios
  Para poder obtener respuesta es necesario una dirección de correo válida

  En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos que los datos personales que usted ha facilitado van a ser utilizados por el Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música para la tramitación del procedimiento o servicio que ha solicitado.

  Su consentimiento es necesario para el tratamiento posterior de estos datos en el procedimiento o servicio escogido por usted y sin los cuales no sería posible tramitar su solicitud.

  Antes de dar su consentimiento, si necesita información adicional sobre la protección de datos de carácter personal del procedimiento o servicio que usted ha escogido puede consultarla en nuestra página web (http://www.mecd.gob.es/cultura-mecd/areas-cultura/artesescenicas/proteccion-datos.html) o solicitarla en la dirección electrónica dpd@inaem.mecd.es y se le informará del responsable del tratamiento, del delegado de protección de datos, de los fines del tratamiento y su base jurídica, de la legitimación del tratamiento, de los destinatarios de sus datos y de los derechos que usted puede ejercer.

Aportació de materials al fons audiovisual del CDT. Els materials seran convenientment tractats i digitalitzats, i se’n farà entrega al col·laborador d’una còpia digital.

Accions del document

Relacionats
Servei d'enregistraments

Sol·licitud d’enregistrament d’espectacles (actualment només a Madrid capital).

Atenció als usuaris

El servei d’atenció a usuaris et permet realitzar consultes sobre qualsevol tema relacionat amb les arts escèniques, ja sigui de manera presencial a la nostra sala d’usuaris, o bé remotament per correu electrònic, gràcies al personal especialitzat que atendrà les teves sol·licituds.

Club del professional

Els professionals de l’escena compten, des d’ara, amb un lloc on compartir les seves trajectòries i projectes, a més de disposar d’un espai propi (“Mi dossier”), on podran completar el seu perfil professional.