INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / Club del profesional / Álvaro Lavín Martín

Club del professional

Club

Mi Dossier

  • Ficha
  • Experiencia profesional
  • Premios
  • Formación
  • Imagen y sonido

Álvaro Lavín Martín (Alvaro Lavín)

Álvaro Lavín Martín
Actor, Director escénico, Productor
Fecha de nacimiento:
15 de julio de 1964

Con una extensa carrera como actor, director y productor, Álvaro Lavín trabaja activamente en el mundo del teatro y del cine desde hace más de 20 años.
Como miembro fundador de la compañía Teatro Meridional, ha dirigido más de 25 espectáculos, entre los que cabe destacar Miguel Hernández, donde también interpreta a Miguel; La verdadera historia de los hermanos Marx, Calisto, Romeo, Cyrano, Negra! o Qfwfq, una historia del Universo.
A lo largo de su vida profesional ha recibido numerosos galardones por su labor como director y actor, tanto en solitario como en conjunto con la compañía. El Premio Ojo crítico de RNE o el Premio Nacional de Teatro en Portugal, otorgado por la Asociación Nacional de Críticos, son algunos a destacar.


Si aún no eres miembro date de alta


Si eres miembro valídate

Relacionats
Servici de gravacions

Sol·licitud d’enregistrament d’espectacles (actualment només a Madrid capital).

Donacions i llegats
Pots col•laborar amb el CDT en l’ampliació del seu fons documental mitjançant la donació de llibres, fotografies, enregistraments, llibres de direcció, programes de mà, cartells i altres documents relacionats amb l’art escènic.
Atenció als usuaris
El servei d’atenció a usuaris et permet realitzar consultes sobre qualsevol tema relacionat amb les arts escèniques, ja siga de manera presencial a la nostra sala d’usuaris o remotament per correu electrònic, gràcies al personal especialitzat que atendrà les teues sol•licituds.
Club del professional
Els professionals de l’escena disposen, des d’ara, d’un lloc on compartir les seues trajectòries i projectes, a més d’un espai propi (“El meu dossier”), on podran completar el seu perfil professional.