INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / vl / Bases de dades

Bases de dades

Un instrument de gran utilitat per als professionals, investigadors i gestors de les arts escèniques

Entitats

Teatro.es · Recursos · Entitats · Portal CDT

Estrenes

Teatro.es · Recursos · Estrenes · Portal CDT

Professionals

Teatro.es · Recursos · Professionals · Portal CDT
Resultados de la búsqueda: 3

Accions del document

Relacionats
Obres en streaming
Ací podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.
Catàleg

El Catàleg és una gran base de dades que aplega informació exhaustiva i ordenada dels documents que poden trobar-se als fons del Centro de Documentación Teatral.

Guiarte

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i els gestors de les arts escèniques que disposa de més de 12.000 registres en la seua base de dades.

Estrenes

El CDT ha generat una base de dades que oferix la fitxa artística i, en molts casos, també els documents relacionats de 35.000 estrenes teatrals que han tingut lloc a l’Estat espanyol des de l’any 1939 fins a l’actualitat.

Professionals

Quasi 20.000 noms de professionals de l’escena. Este recurs et permetrà accedir a la seua trajectòria escènica i conéixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seua visualització en línia o la consulta en sala.