Menú principal

Sou a: Inici / vl / Coneix-nos / Visites en grup

Visites en grup

Teatro.es · Visites en grup al Centro de Documentación Teatral · Portal CDT

fotoVisitas1.jpg


El CDT vol obrir les portes a aquelles institucions especialitzades que puguen estar interessades en conéixer més de prop les nostres activitats: escoles d’art dramàtic, grups universitaris dedicats a l’estudi de la nostra escena, entitats aplicades a la docència de la documentació o al periodisme especialitzat en arts escèniques, etc. Perquè també nosaltres volem conéixer millor els nostres usuaris i les seues demandes.

La visita, pensada per a grups reduïts, permet conéixer, a través d’un membre del nostre equip i amb suport audiovisual, la història del CDT i, sobretot, els diferents fons de l'espectacle viu que formen la base documental i el tractament amb què articulem els nostres serveis i recursos.


Informació:

Els grups s’ajustaran a un nombre màxim de 12 persones i la visita tindrà lloc en horari de matins, de dilluns a dijous. Durada aproximada: 60 minuts. El calendari de visites exclou els mesos de juny a setembre, ambdós inclosos, així com també les dates determinades per a la inactivitat laboral del Centro o causes de força major.

Les sol·licituds, formulades pel responsable de la institució sol·licitant, hauran de dirigir-se amb prou antelació al Servei d'Atenció als Usuaris:

Telèfon: 34 913 531 376 (de 9 a 14 hores) o a través del nostre formulari de contacte.

Accions del document