MCU INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / vl / Publicacions del CDT / Col·leccions digitals / Arquitectura del aire

Arquitectura del aire


logoAquitecturaDelAireTeatroEs.jpg

L'espai escènic és un element fonamental del drama. Esta col·lecció fotogràfica ens permet reflexionar sobre este espai des de la mera presentació de l’escenari buit; i ens mostra, no ja el disseny del decorat, sinó el decorat real de centenars de produccions.

En preparació

 

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Accions del document

Relacionats
Col·leccions digitals
Oferim tres col•leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i els estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.
Teatro para ti

Un producte àgil, dinàmic i atractiu on trobar diferents eines educatives, destinades a l’estudi de les obres incloses al currículum de formació secundària.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que perseguix la innovació en el seu format i els seus continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.