INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / vl / Publicacions del CDT / Publicacions del CDT / Últimes publicacions

Últimes publicacions

Teatro.es · Publicacions · Últimes publicacions · Portal CDT

fotoUltimasPublicaciones1.jpg

Cerca Publicacions

 

La tasca editorial del CDT, avalada per més de cinquanta publicacions, s’ha anat desplegant en diferents línies de servei: la cèlebre revista El Público, directoris, anuaris, monografies, llibres d’homenatge, edicions facsímils, textos dramàtics inèdits. Tot açò, en suport de paper, ha conviscut en el últims temps amb publicacions digitals en DVD o allotjades al web.


T’oferim ací algunes mostres
, en format PDF, d’este llegat editorial perquè les pugues consultar en línia.

 

Últimes publicacions del CDT


Accions del document

Relacionats
Col·leccions digitals
Oferim tres col•leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i els estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.
Teatro para ti

Un producte àgil, dinàmic i atractiu on trobar diferents eines educatives, destinades a l’estudi de les obres incloses al currículum de formació secundària.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que perseguix la innovació en el seu format i els seus continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.