MCU INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / vl / Publicacions del CDT / Recerca / Don Galán

Don Galán


logoDonGalan1.jpg

La documentació i la recerca s’encaixen a Don Galán, la revista de recerca teatral del CDT que inclou articles d'investigadors prestigiosos on s’integren (i ací residix l’atribut peculiar de la revista) nombrosos documents gràfics i audiovisuals, procedents majoritàriament dels fons del propi CDT.

Cada número s’articula al voltant d’un tema monogràfic; a més, hi ha seccions dedicades a ressenyes bibliogràfiques, anàlisi d'espectacles teatrals, entrevistes, efemèrides, etc.

Obri Don Galán

 

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Accions del document

Relacionats
Col·leccions digitals
Oferim tres col•leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i els estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.
Teatro para ti

Un producte àgil, dinàmic i atractiu on trobar diferents eines educatives, destinades a l’estudi de les obres incloses al currículum de formació secundària.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que perseguix la innovació en el seu format i els seus continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.