MCU INAEM
Buscar en nuestras Bases de datos y Catálogos
Inicio > vl > Més recursos > Teatre a l'aula

Teatre a l'aula

foto_canalestematicos1.jpg

fotoCitaNueva.jpg   El meu ofici consistix a contar històries als altres… Si no hi haguera éssers humans prop de mi, les contaria amb trossets de fusta, amb estripalls, amb retalls de paper, amb llandes, amb qualsevol cosa que hi haguera al món. Si no n’hi haguera res, les contaria parlant en veu alta.
    Giorgio Strehler (Un Theatre pour la vie)

 

Canals temàtics vol ser una via oberta de comunicació on la reflexió, el creuament de mirades i d'experiències convide a abordar críticament un aspecte, una matèria, un tema d’importància dins de la realitat escènica. És un espai que naix amb vocació de permanència però també de canvi: es pretén com un mosaic de paisatges temàtics que vagen modelant els seus interlocutors en el temps.

Entrevistes, documents, reportatges, experiències, informacions... seran les facetes de cadascun d'estos poliedres de tema escènic: per ara, Mirades oferix diferents materials per a reflexionar; Galeria permet revisar documents amb els quals valorar millor la situació i els contextos; Aula oberta recull o oferix propostes d’utilitat on germina el futur de la nostra escena.

 

Acciones de Documento
Relacionados
Colecciones digitales

Ofrecemos tres colecciones de documentos, audios, caricaturas y fotografías, de gran utilidad para los profesionales y estudiosos y también de un gran atractivo para todos los amantes de las artes escénicas.

Revista Digital de la Escena

Una síntesis de la múltiple realidad escénica en nuestro país. Una realidad contenida en fichas, fotografías, textos, enlaces y documentos audiovisuales que son resumen de cientos de horas de grabación donde plasmar con amplitud el panorama teatral español.

Buscando
Detener la búsqueda