MCU INAEM
Buscar en nuestras Bases de datos y Catálogos
Inicio > vl > Serveis

Atenció als usuaris

fotoatencionausuarios1.jpg


El servei d'atenció als usuaris et permet realitzar consultes sobre qualsevol tema relacionat amb el teatre i el circ a Espanya, ja siga de manera presencial a la nostra sala d'usuaris, o bé remotament per correu electrònic, gràcies al personal especialitzat que atendrà les teues sol·licituds.

 

Serveis del CDT a disposició dels usuaris

Consulta
fotoConsulta1.jpg

Contacta amb nosaltres per a accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com també als serveis de reproducció i préstec.

Vés a Consulta

Sala
fotoSala1.jpg
La nostra sala de recerca disposa d’equips informàtics multimèdia i cabines audiovisuals. Ací pots consultar qualsevol tipus de fons del CDT.

Vés a Sala

Préstec
fotoPrestamo1.jpg
Per a accedir al préstec de llibres i enregistraments és necessari estar donat d’alta a la Base de Dades d’Usuaris del CDT.

Vés a Préstec

Reproducció
fotoReproduccion1.jpg
El CDT posa a disposició dels seus usuaris la reproducció dels documents que actualment es troben als seus fons.

Vés a Reproducció

Carnet de soci
fotoCarne1.jpg
Si vols accedir a alguns dels serveis bàsics que t’oferix el CDT, has d’estar registrat com a usuari o investigador.

Vés a Carnet

 

Acciones de Documento
Relacionados
Revista Digital de la Escena

Una síntesis de la múltiple realidad escénica en nuestro país. Una realidad contenida en fichas, fotografías, textos, enlaces y documentos audiovisuales que son resumen de cientos de horas de grabación donde plasmar con amplitud el panorama teatral español.

Documentos para la Historia del Teatro español

El CDT presenta un proyecto de investigación que busca la innovación en su formato y en sus contenidos: miles de documentos digitalizados (prensa, fotos, vídeos, carteles...) organizados por secciones para un más fácil acceso.

Don Galán

La documentación y la investigación se dan la mano en Don Galán, la revista audiovisual de investigación teatral del CDT que incluye artículos de prestigiosos investigadores.

Buscando
Detener la búsqueda