INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / vl / Serveis / Atenció a usuaris / Carnet: modalitats d'usuari

Carnet: modalitats d'usuari

Teatro.es · Serveis · Carnet: modalitats d'usuari · Portal CDT

fotoCarne1.jpg


Carnet d'usuari del CDT (Usuari general i Investigador )

Si vols accedir als serveis de préstec, inclòs el préstec en línia de enregistraments teatrals TEATROTECA que t'ofereix el CDT, us cal estar registrat a la modalitat d'Usuari general o Investigador (veure a baix). En pocs dies et comunicarem el teu número d'usuari i la clau d'accés.


Carnet d'usuari de la TEATROTECA (ESO-BATX.) (Docents ESO i Batxillerat)

Si vols accedir a la secció ESO i Batxillerat del servei de préstec en línia d'enregistraments teatrals TEATROTECA, precises estar registrat a la modalitat d'usuari docent d'ESO i Batxillerat (veure a baix). En pocs dies et comunicarem el teu número d'usuari i la clau d'accés.


Modalitats:

Carnet d’usuari

  • Professionals del teatre (autors, actors, directors, escenògrafs, figuristes, il·luminadors, productors, distribuïdors, etc.)
  • Estudiants que estiguen cursant llicenciatures o equivalents relacionats amb les arts escèniques, en qualsevol de les seues vessants.
  • Membres de grups de teatre aficionat legalment constituïts.


Carnet d'investigador:

  • Membres de les Acadèmies Nacionals espanyoles i de les institucions anàlogues espanyoles o estrangeres.
  • Personal docent adscrit a universitats i escoles d'art dramàtic oficialment reconegudes, espanyoles, iberoamericanes o de la Comunitat Europea.
  • Investigadors del CSIC, Instituto Cervantes, Centres de Documentació i d'institucions anàlogues espanyoles o estrangeres.
  • Estudiants de tercer grau i doctors.
  • Membres del Consell Nacional de Teatre.

Carnet de docent d'ESO i Batxillerat (exclusiu per a la secció TEATROTECA ESO I BACILLERATO)

  • Docents integrats en Centres Educatius reglats, pertanyents al Departament de Llengua i Literatura i que imparteixen la docència en els nivells d'ESO i Batxillerat.


Passe temporal

Els usuaris que no complisquen els requisits mínims per a l’obtenció del carnet obtindran un passe temporal de 15 dies, renovable mentre dure la investigació. El passe atorga dret a la consulta de les bases de dades i fons del CDT, però no al servei de préstec ni al de reproducció de fons.

Aquells usuaris que desitgen obtindre el carnet sense complir cap d’estos requisits entregaran un currículum professional que estudiarà una comissió de valoració.


Durada:

El carnet tindrà validesa durant un període de tres anys.

Accions del document

Relacionats
Sala

La nostra sala de recerca disposa d‘equips informàtics multimèdia i de cabines audiovisuals. Ací pots consultar qualsevol tipus de fons del CDT.

Consulta

Contacta amb nosaltres per a accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com també als serveis de reproducció i préstec.

Préstec

Per a accedir al préstec de llibres i enregistraments és necessari estar donat d’alta a la Base de Dades d’Usuaris del CDT.

Reproducció

El CDT posa a disposició dels seus usuaris la reproducció dels documents que actualment es troben als seus fons.