MCU INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / vl / Serveis / Atenció a usuaris / Sala de recerca

Sala de recerca

Teatro.es · Serveis · Sala de recerca · Portal CDT

fotoSala1.jpg

 

La nostra sala d'investigació disposa d’equips multimèdia per a la reproducció de fons audiovisuals. Ací pots consultar qualsevol tipus de fons del CDT: llibres, revistes, premsa, programes de mà, fotografies, enregistraments d’àudio i vídeo, etc. També accediràs a les nostres bases de dades i tindràs a la teua disposició els serveis bàsics d'atenció: reproducciópréstec.


Horari de la sala d'investigació:

Matins: De dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h
Vesprades: Dilluns i dijous, de 15:30 a 18:30 h

AVÍS: Atés que una part dels fons es troben emmagatzemats en un segon dipòsit, l'usuari haurà de sol·licitar els materials, ja siguen per a préstec o per a consulta, mitjançant el següent formulari. Una vegada que els documents es troben disponibles en la nostra seu, l'usuari rebrà un avís per correu electrònic.

Disposem d'un lloc per a persones amb mobilitat reduïda. Poseu-vos en contacte amb el Centre de Documentació Teatral a través del nostre telèfon d'atenció a usuaris per a concertar cita.

 

Formulari de sol•licitud de visionat

Los dos campos de correo son obligatorios
Para poder obtener respuesta es necesario una dirección de correo válida

Indique aquí las signaturas de los vídeos separadas por comas
Accede al catálogo para ver las signaturas

PROTECCIÓN DE DATOS.- A los efectos previstos en el artículo 5 de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre (B.O.E. del 14-12-1999), de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa de que los datos consignados en el presente modelo serán incorporados a un fichero del que es titular el Ministerio de Cultura. Sus datos serán empleados solamente para atender su solicitud/queja/reclamación sobre/del Área a la que se dirige y no serán cedidos ni usados para otro fin diferente. Respecto de los citados datos podrá ejercitar los derechos de acceso, rectificación y cancelación, en los términos previstos en la indicada Ley Orgánica 15/1999 ante el Centro de Documentación Teatral, c/ Torregalindo 10, 28016 Madrid).

Accions del document

Relacionats
Consulta

Contacta amb nosaltres per a accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com també als serveis de reproducció i préstec.

Préstec

Per a accedir al préstec de llibres i enregistraments és necessari estar donat d’alta a la Base de Dades d’Usuaris del CDT.

Reproducció

El CDT posa a disposició dels seus usuaris la reproducció dels documents que actualment es troben als seus fons.

Carnet

Si vols accedir a alguns dels serveis bàsics que t’oferix el CDT, has d’estar registrat com a usuari o investigador.