MCU INAEM
Buscar en nuestras Bases de datos y Catálogos
Inicio > vl > Serveis > En col·laboració

En col·laboració

Colaboracion

La mujer irreal (Bambalina). Foto: donació de la companyia.

Pensant especialment en els professionals hem desenvolupat estos serveis de col·laboració.

Estan destinats a facilitar la conservació de la memòria del teatre del nostre país: a través del Club del Professional, el Projecte de VideoFonte i el servei de Donacions i llegats podràs contribuir a ampliar els fons públics relacionats amb l’escena espanyola.

 

Serveis del CDT en col·laboració amb els usuaris

Club del professionalfotoClub2.jpg Contacta amb nosaltres per a accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com també als serveis de reproducció i préstec.

Vés al Club del professional

VideoFonte
fotoVideofonte1.jpg

Tens una cinta d’àudio vella, un vídeo o una col·lecció de fotografies de l’escena? Contacta amb nosaltres.

Vés a VideoFonte

Donacions
fotoDonaciones1.jpg
Pots col·laborar amb el CDT en l’ampliació del seu fons documental mitjançant la donació de llibres, fotografies, enregistraments, llibres de direcció, programes de mà, cartells i altres documents relacionats amb l’art escènic.

Vés a Donacions i llegats

Acciones de Documento
Relacionados
Revista Digital de la Escena

Una síntesis de la múltiple realidad escénica en nuestro país. Una realidad contenida en fichas, fotografías, textos, enlaces y documentos audiovisuales que son resumen de cientos de horas de grabación donde plasmar con amplitud el panorama teatral español.

Documentos para la Historia del Teatro español

El CDT presenta un proyecto de investigación que busca la innovación en su formato y en sus contenidos: miles de documentos digitalizados (prensa, fotos, vídeos, carteles...) organizados por secciones para un más fácil acceso.

Don Galán

La documentación y la investigación se dan la mano en Don Galán, la revista audiovisual de investigación teatral del CDT que incluye artículos de prestigiosos investigadores.

Buscando
Detener la búsqueda