INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Publicacions del CDT / Publicacions del CDT / Publicacions electronicas

Publicacions electronicas

Teatro.es · Publicacions · Publicacions electronicas · Portal CDT

fotoUltimasPublicaciones1.jpg

Cercar Publicacions


La tasca editorial del CDT , avalada per més de cinquanta publicacions, s’ha anat desplegant en diferents línies de servei: la cèlebre revista El Público, directoris, anuaris, monografies, llibres d’homenatge, edicions facsímils, textos dramàtics inèdits, tot això en suport de paper, han conviscut en el darrers temps amb publicacions digitals en DVD o allotjades al web.


T’oferim aquí algunes mostres
, en format PDF, d’aquest llegat editorial perquè puguis consultar-les en línia.

 

 

 

Accions del document

Relacionats
Col. leccions digitals

Oferim tres col·leccions de documents, àudio, caricatures i fotografies, de gran utilitat per als professionals i estudiosos, i també d’un gran atractiu per a tots els amants de les arts escèniques.

Teatro para ti

Un producte àgil, dinàmic i atractiu on trobar diferents eines educatives, destinades a l’estudi de les obres incloses al currículum de formació secundària.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que persegueix la innovació en el seu format i continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.