INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / ca / Serveis / Atenció als usuaris / Sala de recerca

Sala de recerca

Teatro.es · Serveis · Sala de recerca · Portal CDT

fotoSala1.jpg


La nostra sala d'investigació compta amb equips multimèdia per a la reproducció de fons audiovisuals. Aquí pots consultar qualsevol tipus de fons del CDT: llibres, revistes, premsa, programes de mà, fotografies, enregistraments d’àudio i vídeo,... També accediràs a les nostres bases de dades i tindràs a la teva disposició els serveis bàsics d'atenció: reproducció y préstec.


Horari de la sala d'investigació:

Matins: de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h.
Tardes: consultar al telèfon 34 913 531 376.


AVÍS:Atès que una part dels fons es troben emmagatzemats en un segon dipòsit, l’usuari haurà de sol·licitar els materials, ja siguin per a préstec o per a consulta, mitjançant el formulari següent. Quan els documents es trobin disponibles a la nostra seu, l’usuari rebrà un avís per correu electrònic.

Disposem d’un lloc de treball per a persones amb mobilitat reduïda. Per concertar una cita cal posar-se en contacte amb el Centre de Documentació Teatral a través del nostre telèfon d’atenció a usuaris.

Formulari de sol•licitud de visionat

Los dos campos de correo son obligatorios
Para poder obtener respuesta es necesario una dirección de correo válida

Indique aquí las signaturas de los vídeos separadas por comas
Accede al catálogo para ver las signaturas

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS: En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos que sus datos personales van a ser utilizados por el Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música para la tramitación del procedimiento o servicio que ha solicitado. Puede consultar la información adicional sobre la protección de datos de carácter personal del procedimiento o servicio que usted ha escogido en nuestra página web (http://www.mecd.gob.es/cultura-mecd/areas-cultura/artesescenicas/proteccion-datos.html) o solicitarla en la dirección electrónica dpd@inaem.mecd.es y se le informará del responsable del tratamiento, del delegado de protección de datos, de los fines del tratamiento y su base jurídica, de la legitimación del tratamiento, de los destinatarios de sus datos y de los derechos que usted puede ejercer.

Accions del document

Relacionats
Consulta

Contacta amb nosaltres per accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com als serveis de reproducció i préstec.

Préstec

Per accedir al préstec de llibres i enregistraments és necessari estar donat d’alta a la Base de Dades d’Usuaris del CDT.

Reproducció

El CDT posa a disposició dels seus usuaris la reproducció dels documents que actualment es troben als seus fons.

Carnet d' usuari

Si vols accedir a alguns dels serveis bàsics que t’ofereix el CDT, has d’estar registrat com a usuari o investigador.