Menú principal

Sou a: Inici / vl / Serveis / En col·laboració

En col·laboració

Colaboracion

La mujer irreal (Bambalina). Foto: donació de la companyia.

Pensant especialment en els professionals hem desenvolupat estos serveis de col·laboració.

Estan destinats a facilitar la conservació de la memòria del teatre del nostre país: a través del Club del Professional, el Projecte de VideoFonte i el servei de Donacions i llegats podràs contribuir a ampliar els fons públics relacionats amb l’escena espanyola.

 

Serveis del CDT en col·laboració amb els usuaris

Club del professionalfotoClub2.jpg Contacta amb nosaltres per a accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com també als serveis de reproducció i préstec.

Vés al Club del professional

VideoFonte
fotoVideofonte1.jpg

Tens una cinta d’àudio vella, un vídeo o una col·lecció de fotografies de l’escena? Contacta amb nosaltres.

Vés a VideoFonte

Donacions
fotoDonaciones1.jpg
Pots col·laborar amb el CDT en l’ampliació del seu fons documental mitjançant la donació de llibres, fotografies, enregistraments, llibres de direcció, programes de mà, cartells i altres documents relacionats amb l’art escènic.

Vés a Donacions i llegats

Accions del document

Relacionats
Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que perseguix la innovació en el seu format i els seus continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Don Galán

La documentació i la recerca es donen la mà a Don Galán, la revista audiovisual de recerca teatral del CDT que inclou articles d’investigadors prestigiosos.