INAEM
Cercar a les nostres bases de dades i Catàlegs
Sou a: Inici / vl / Serveis

Atenció als usuaris

fotoAtencionaUsuarios1.jpg


El servei d'atenció als usuaris et permet realitzar consultes sobre qualsevol tema relacionat amb el teatre i el circ a Espanya, ja siga de manera presencial a la nostra sala d'usuaris, o bé remotament per correu electrònic, gràcies al personal especialitzat que atendrà les teues sol·licituds.

 

Serveis del CDT a disposició dels usuaris

Consulta
fotoConsulta1.jpg

Contacta amb nosaltres per a accedir a la consulta de les nostres bases de dades, així com també als serveis de reproducció i préstec.

Vés a Consulta

Sala
fotoSala1.jpg
La nostra sala de recerca disposa d’equips informàtics multimèdia i cabines audiovisuals. Ací pots consultar qualsevol tipus de fons del CDT.

Vés a Sala

Préstec
fotoPrestamo1.jpg
Per a accedir al préstec de llibres i enregistraments és necessari estar donat d’alta a la Base de Dades d’Usuaris del CDT.

Vés a Préstec

Reproducció
fotoReproduccion1.jpg
El CDT posa a disposició dels seus usuaris la reproducció dels documents que actualment es troben als seus fons.

Vés a Reproducció

Carnet de soci
fotoCarne1.jpg
Si vols accedir a alguns dels serveis bàsics que t’oferix el CDT, has d’estar registrat com a usuari o investigador.

Vés a Carnet

 

Accions del document

Relacionats
Revista Digital de la Escena

Una síntesi de la diversitat de realitats escèniques al nostre país. Una realitat inclosa a fitxes, fotografies, textos, enllaços i documents audiovisuals que són resum de centenars d’hores d'enregistrament on plasmar amb amplitud el panorama teatral espanyol.

Documentos para la Historia del Teatro Español

El CDT presenta un projecte de recerca que perseguix la innovació en el seu format i els seus continguts: milers de documents digitalitzats (premsa, fotografies, vídeos, cartells, etc.) i organitzats per seccions per a un accés més senzill.

Don Galán

La documentació i la recerca es donen la mà a Don Galán, la revista audiovisual de recerca teatral del CDT que inclou articles d’investigadors prestigiosos.